Winkel: Roest 2a Olland   |   Bezoekadres en 24- uurs versautomaat: Schootsedijk 35 Sint-Oedenrode 0413-473608

Over ons

MaartenenBram
Maarten met zoon Bram

Wat in 1990 door Annie van Hoof begon als 1 hectare asperges voor hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een vooruitstrevend en duurzaam familiebedrijf. Overgedragen van moeder op jongste zoon Maarten die dit samen met zijn vrouw Malou voortzet. Van Hoof Zachtfruit & Asperges teelt al 30 jaar asperges, welke groeien in daarvoor perfect geschikte Rooise zandgronden. De oogst van asperges is niet onverdienstelijk gebleven want wij zijn al 2 keer verkozen tot teler van de lekkerste asperge van Brabant. En daar zijn wij trots op!

Doordat het hart van Maarten bij het telen van fruit ligt, is in 2004 het eerste frambozenveld aangeplant. Niet snel daarna volgen ook andere zachtfruit soorten zoals; blauwe bessen, rode bessen en bramen. Van bovengenoemd zachtfruit leveren we naast dagvers geoogste vruchten ook de daarvan afgeleide producten zoals confiture, gelei en vruchtensappen. Met hart en ziel worden onze producten verkocht in onze landwinkel aan Roest 2a te Olland. Wij hebben alles in huis om uw gezonde seizoensmaaltijd compleet te maken. Van de verkozen aspergewijn tot nieuwe aardappeltjes of vleeswaren van de plaatselijke, ambachtelijke slager. We schillen indien u dat wenst uw asperges. Daarnaast zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van een gezondheid- of themapakket in cadeauverpakking.

Annie en Malou
Annie en Malou

Sinds 2018 zijn wij trotse houder van het keurmerk "On the way to PlanetProof". PlanetProof staat voor duurzamer geteelde fruit en groenten. Wij voldoen aan bovenwettelijke eisen voor onder andere schonere lucht, vruchtbare bodem, goede waterkwaliteit, meer natuur op het bedrijf en circulaire afvalverwerking en recycling.  Naast dat onze producten dagvers geoogst, super gezond en erg lekker zijn, zijn wij dus ook een milieubewuste keuze!